Δυόμιση βδομάδες προεκλογικής περιόδου: συναισθήματα και εντυπώσεις

Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε. Ομολογώ ότι παρά την κούραση και τα συχνά νεύρα πέρασα ωραία. Το χάρηκα δηλαδή, παρά τα όσα λέγονται καμιά φορά για τη σχέση μου με την χαρά…

Και ένιωσα χρήσιμος, ότι συνέβαλα να πειστούν κάποιοι πολίτες για τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την τόσο κρίσιμη αναμέτρηση. Αλλά και ότι βοήθησα στην εμψύχωση και την αυτοπεποίθηση κάποιων άλλων.

Από τα καφενεία, τους χώρους εργασίας, τα μαγαζιά, τα σπίτια, τις συγκεντρώσεις αυτό που μου έμεινε περισσότερο ήταν μια γεύση ζεστής αποδοχής στην επιλογή να μην περιοριστώ σε τυπικές προεκλογικές ομιλίες, αλλά να καταπιαστώ με διάφορες πτυχές που δεν συνηθίζονται στις (αναγκαστικά) πανηγυρικές προεκλογικές διαδικασίες.

Επίσης, η επαφή με άγνωστο κόσμο και η διάθεσή του να συμμεριστεί πολλά από αυτά που προσπαθούμε να κάνουμε αλλά και να είμαστε, με έκανε πιο αισιόδοξο για την επόμενη ημέρα. Ο κόσμος είμαι διατεθειμένος να πάμε πολύ μακριά μαζί, αν εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ το πιστέψουμε.

Από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα μου έμεινε η εντύπωση ότι η υπεροχή μας σε επιχειρήματα και αξίες είναι ακαταμάχητη, αλλά και η πικρή γεύση της πολιτικής παρακμής της περιόδου.

Η επικοινωνία μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς και πολλές με έκανε να νιώθω πολύ ανθρώπινα και ζεστά. Yπήρχε καθημερινά αλληλοϋστήριξη, εμψύχωση, ακόμη και ξεσπάσματα απαραίτητα για να βγάλουμε την ένταση.

Ήταν μια ωραία και σημαντική εμπειρία, το ουσιαστικό αποτέλεσμα της οποίας το έχω ήδη καρπωθεί σε προσωπικό επίπεδο. Είναι όλα τα προηγούμενα που δεν θα τα είχα ίσως αν δεν ήμουν υποψήφιος. Ας ελπίσουμε και σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που θα δώσει στη συλλογική μας έκφραση, τον ΣΥΡΙΖΑ, μια ιστορική νίκη! 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s