Με αποφασιστικότητα & αυτοπεποίθηση να στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάει όσο ψηλότερα γίνεται

Να στηρίξoυν τον ΣΥΡΙΖΑ να πάει όσο ψηλότερα γίνεται καλεί τους Ελληνες πολίτες ο Ανδρέας Καρίτζης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄Αθηνών με δήλωσή του στο OMEGAPRESS.

Ο  Α. Καρίτζης τονίζει ότι όσο ψηλότερα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο ισχυρός θα είναι στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές για να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού και την προοπτική του.

PAP_8720a

Η δήλωση του Α. Καρίτζη

«Με αισιοδοξία απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες και τους ζητάμε να έχουν αυτοπεποίθηση και να είναι απαιτητικοί από τους εαυτούς τους και τους γύρω τους. Με ευθύνη, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα να σκεφτούν με κριτήριο τις ζωές τους και το μέλλον της κοινωνίας μας.

Με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ να πάει όσο ψηλότερα γίνεται. Για να έχουμε το ισχυρότερο όπλο στη διαπραγμάτευση που είναι η βούληση ενός λαού να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια και την προοπτική του.

Για να ανακτήσουμε τον αυτοσεβασμό μας, γιατί μόνο μια κοινωνία που σέβεται η ίδια πρώτα και κύρια τον εαυτό της είναι σε θέση να αξιώσει σεβασμό από τους πιστωτές και τους ντόπιους ολιγάρχες.

Για να μην περάσει ο κυνισμός του “δεν γίνεται τίποτα” όταν μιλάμε για τις ανάγκες και τις προσδοκίες των φτωχών και των μεσαίων στρωμάτων.

Για να νικήσει η ελπίδα. Για να ζεστάνουμε τις καρδιές των Ελλήνων, ώστε να απελευθερώσουμε τα μυαλά τους. Από την επόμενη μέρα χρειαζόμαστε όλους και όλες για να φτιάξουμε τη ζωή και την κοινωνία που μας αξίζει».

*Δημοσιεύθηκε στο omegapress.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s